Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Okt.2023, 13:29

Putin: Niko ne želi da eskalira sukob Izraela i Hamasa

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da zemlje Bliskog istoka ne žele da sukob između Izraela i palestinske militantne grupe Hamas eskalira i preraste u rat velikih razmera.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"STRAVIČNO" Putin progovorio o bombardovanju bolnice u Gazi, rekao i šta misli da li će se sukob proširiti na CEO SVET: "Tamo praktično nema spremnih igrača"

Izvor: Blic, 18.Okt.2023

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je da misli da sukob Izraela i Hamas neće eskalirati u širi rat i da je njegov utisak da "tamo praktično nema igrača spremnih da razviju konflikt", preneo je "Gardijan".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.