Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jun.2017, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Ne želim apsolutnu vlast

Ne treba težiti apsolutnoj vlasti i „biti car“, najvažnije je da se kako treba rasporede ona ovlašćenja koja već postoje, rekao je predsjednik Rusije Vladimir Putin u intervjuu američkom režiseru Oliveru Stounu.

„Imate potunu vlast. Kažu da želite da postanete car“, kaže Stoun u filmu, na šta Putin odgovara: „Potrebno je da čovjek rasporedi vlast koju ima, da je rasporedi kako treba“. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<

Odlomci iz Stounovog filma objavljeni su na jutjub-kanalu televizijskog kanala „Showtime“.

Dokumentarni film u četiri epizode „Intervju s Putinom“ biće emitovan od 12. do 15. juna.

Stoun je poznat kao režiser koji snima filmove na goruće političke teme, a njegovi junaci bili su američki predsednici Ričard Nikson, Džon Kenedi, Džordž Buš Mlađi.

Poslednji Stounov film, premijerno prikazan prošle jeseni, posvećen je bivšem agentu specijalnih službi SAD Edvardu Snoudenu.

(Sputnik)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.