Izvor: Nezavisne Novine, 28.Dec.2016, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Ne postoje problemi koje Rusija ne može da riješi

MOSKVA - Ne postoje problemi koje Rusija ne može da riješi, izjavio je danas ruski predsjednik Vladimir Putin.

"Niko ne može da stvori takve probleme koje mi ne možemo da prevaziđemo. Što je najvažnije, naš rad je uspješan", rekao je Putin na svečanom prijemu u Kremlju, prenosi Tas s.

Nakon toga, Putin je nazdravio Rusiji, građanima te zemlje i poželio svima uspjeh u sljedećoj godini. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<

"Jedino što želim da podvučem je da smo radili naporno i uspješno. Upravo smo pričali na sastanku Savjeta bezbjednosti kako je ova godina bila još kompleksnija za rješavanje društvenih i ekonomskih problema nego prethodna", rekao je Putin.

Prema njegovim riječima, cijena nafte je bitan indikator ruske ekonomije.

"Nafta je koštala 40, pa 51 dolar u 2015, a sada je 40, što je mnogo bolje nego prethodne godine", dodao je šef ruske države.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.