Putin: Mora da se razgovara o državnosti jugoistoka Ukrajine

Izvor: BKTV News, 31.Avg.2014, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Mora da se razgovara o državnosti jugoistoka Ukrajine

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin u novom intervjuu za Prvi kanal rekao je da se mora razgovarati o društvenom uređenju i pitanju državnosti jugoistoka Ukrajine.
 
Putin je pre toga izjavio da je postigao dogovor sa Petrom Porošenkom, predsednikom Ukrajine, o mirnom rešenju konflikta.
Putin je takođe napomenuo da prvo mora >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << doći do prekida vatre, jer ustanici neće mirno gledati dok im se ruše gradovi.
Ranije je ruski predsednik poručio ukrajinskim vlastima da je rat u Ukrajini unutrašnje pitanje te zemlje, te da oni moraju o prekidu rata razgovarati sa predstavnicima ustanika na jugoistoku zemlje.
Izvor: pravda.rs
The post Putin: Mora da se razgovara o državnosti jugoistoka Ukrajine appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VLADIMIR PUTIN: Dogovorio sam s Porošenkom mirno rešenje situacije u Ukrajini

Izvor: Kurir, 31.Avg.2014

Pored sprovođenja mirovnog plana, neophodno je i započeti pregovore o pitanju državnosti jugositoka Ukrajine, kazao je Putin..MOSKVA -  Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin izjavio je da je s predsednikom Ukrajine Petrom Porošenkom postigao dogovor o mirnom rešenju ukrajinske krize, javlja...

Nastavak na Kurir...

Putin i Porošenko došli do rešenja! Dogovorena mirna situacija u Ukrajini

Izvor: Telegraf.rs, 31.Avg.2014

- Usaglasili smo plan i sada ga treba realizovati - kazao je Putin i dodao da parlament Ukrajine "mora smesta da započne suštinske razgovore, a ne razgovore o tehničkim pitanjima, o političkoj organizaciji društva i države na jugoistoku Ukrajine, kako bi bio zaštićen interes stanovništva koje...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.