Putin: Mislim da to nije dobro

Izvor: B92, 18.Jun.2020, 23:29

Putin: Mislim da to nije dobro

Moskva -- Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je da izjave ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog loše utiču na odnose Moskve i Kijeva.

"Komentari Zelenskog u vezi sa navodnom umešanošću Sovjetskog saveza u početak Drugog svetskog rata, negativno se odražavaju i na odnose Moskve i Kijeva, kao i na samog ukrajinskog lidera", rekao je Putin u dokumentarcu koji će uskoro biti prikazan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
U obraćanju novinarima, ruski predsednik je rekao da će komentari Zelenskog "negativno uticati" na bilateralne odnose, preneo je TAS S.

"Mislim da to nije dobro ni po samog Zelenskog, budući da je i sama Ukrajina pretrpela veliku štetu tokom Drugog svetskog rata", kazao je Putin.

Tokom posete Poljskoj u januaru ove godine, Zelenski je optužio S S S R da je započeo Drugi svetski rat uporedo sa nacističkom Nemačkom. Prema ukrajinskom predsedniku, Poljska i poljski narod bili su prvi koji na koje se odrazila „zavera totalitarnih režima“ koji su doveli do izbijanja rata.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.