Putin: Kaznenu operaciju u Ukrajini treba odmah zaustaviti

Izvor: Vostok.rs, 27.Maj.2014, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Kaznenu operaciju u Ukrajini treba odmah zaustaviti

27.05.2014. -

Ruski predsednik Vladimir Putin, u telefonskom razgovoru sa premijerom Italije Mateom Rencijem razmenio je mišljenje o situaciji u Ukrajini: izraženo je bilo saučešće povodom smrti italijanskog novinara u Ukrajini i njegovog pratioca, državljanina Ruske Federacije, saopštila je pres-služba Kremlja.

Ruski lider je, takođe, pozvao na okončanje kaznene operacije na jugoistoku >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << Ukrajine i početak dijaloga u zemlji.

U saopštenju se, takođe, navodi da su Putin i Renci visoko ocenili trenutni nivo i perspektive rusko-italijanske saradnje. Pored toga, političari su razgovarali i o specifičnim pitanjima saradnje u raznim oblastima, posebno u sferi energetike.

Čitajte više na Ukrajina iz minuta u minut

Izvor: Glas Rusije, foto: RIA Novosti/Alekseй Družinin    

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.