Putin: Hvala na ukazanom poverenju

Izvor: B92, 20.Sep.2021, 16:34

Putin: Hvala na ukazanom poverenju

Vladimir Putin zahvalio je danas Rusima na poverenju nakon što je vladajuća stranka Jedinstvena Rusija koja ga podržava dobila parlamentarnu većinu na izborima.

"Posebne reči zahvalnosti, naravno, želim da uputim građanima Rusije, da vam se zahvalim na poverenju, dragi prijatelji", rekao je Putin na državnoj televiziji, preneo je Rojters.

Predsednica ruske Centralne izborne komisije Ela Pamfilova izjavila je ranije danas da je Jedinstvena Rusija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osvojila većinu glasova, što joj obezbeđuje dvotrećinsku većinu u Dumi, preneo je TAS.

Na osnovu 99,72 odsto prebrojanih glasova, Jedinstvena Rusija je osvojila 49,48 odsto glasova birača.

Predstavnici te partije su osvojili i 198 mesta na listi izbornih jedinica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Putin se obratio Rusima: Hvala

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Sep.2021

MOSKVA - Predsjednik Rusije Vladimir Putin zahvalio je danas Rusima na povjerenju nakon što je vladajuća stranka Jedinstvena Rusija koja ga podržava dobila parlamentarnu većinu na izborima.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.