Putin: Dosadno je bez tračeva

Izvor: Vostok.rs, 16.Mar.2015, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Dosadno je bez tračeva

16.03.2015. -

„Da li ste videli predsednika potpuno slomljenog paralizom kog su zarobili generali? Tek što je doleteo iz Švajcarske, gde se, kako je poznato, ’porađao‘“, našalio se danas Peskov, Putinov pres-sekretar.

RIA Novosti prenose da je Putin na pitanje novinara o njegovom zdravlju, rekao da bez spletkarenja ne bi bilo interesantno. „Bez tračeva bi bilo dosadno“, rekao je Putin.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs <<

Nepojavljivanje Putina u javnosti prethodnih dana dovelo je do prave eksplozije medijskih spekulacija, uključujući i glasine o njegovom zdravlju. Predsednik Rusije Vladimir Putin pojavio se prvi put u javnosti nakon "misterioznog nestanka" od desetak dana, na sastanku sa predsednikom Kirgistana Almazbekom Atambajevim.

Predsednik Kirgistana je danas pobio sve glasine o zdravlju ruskog predsednika, rekavši da on (Putin) ne samo da je na nogama, već i da vozi svoje goste. „Putin me je upravo provozao po gradu. Eto, čisto da ne bude glasina“, rekao je Atambajev tokom sastanka u Sankt Peterburgu. Atambajev kaže da su spekulacije o zdravlju ruskog predsednika nepotrebne. „Predsednik Rusije ne samo da hoda, on vozi svoje goste, upravlja kolima“, rekao je Atambajev.

„Da li ste videli predsednika potpuno slomljenog paralizom kog su zarobili generali? Tek što je doleteo iz Švajcarske, gde se, kako je poznato, 'porađao‘, našalio se danas Peskov.

„Da, i on je bio među generalima koji su zarobili Putina“.

Peskov je rekao i da Kremlj više neće komentarisati Putinovo zdravstveno stanje.

„Mi smo deset puta rekli da nećemo govoriti o tome. Što više pričamo, sve je više glasina“, ponovio je Peskov.

Atambajev i Putin će na sastanku razgovarati o ključnim pitanjima u jačanju bilateralne saradnje u oblastima trgovine, investicija, kulture i humanitarnim pitanjima, kao i energiji.

sputnik




 

 

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin prvi put u javnosti posle 10 dana

Izvor: VOA, 16.Mar.2015

Predsednik Rusije Vladimir Putin pojavio se danas u javnosti posle nekoliko dana tokom kojih su kružile glasine da je ili bolestan, ili da je umro, ili da je svrgnut s vlasti...Putin je izašao pred novinare neposredno pre razgovora sa predsednikom Kirgistana Almazbekom Atambajevim ispred Konstantinove...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.