Putin: Dogovoreno ograničenje proizvodnje nafte

Izvor: Večernje novosti, 02.Mar.2016, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Dogovoreno ograničenje proizvodnje nafte

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da je u Rusiji dogovoreno zamrzavanje proizvodnje nafte ove godine na januarskom nivou.Putin je rekao da je s naftnim kompanijama dogovoreno da se proizvodnja nafte ove godine ne povećava, preneo je Tass."Sastali smo se s upravama naših naftnih kompanija. Postignut je dogovor da 2016. proizvodnju nafte držimo na nivou iz januara", rekao je Putin.Ruski predsednik je rekao da će biti nastavljeni razgovori s partnerima iz inostranstva o ograničenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << proizvodnje nafte radi stabilizacije cena, a o tome je juče razgovarao s direktorima naftnih kompanija.Saudijska Arabija, Rusija, Venecuela i Katar su prošlog meseca postigli dogovor o ograničenju proizvodnje nafte, ali pod uslovom i da drugi proizvođači to urade, što je Iran odmah odbacio.Ministar energetike Aleksandar Novak vodi pregovore o zamrzavanju proizvodne nafte i "skoro je postigao dogovor s partnerima na globalnom tržištu", rekao je Putin na sastanku s predstavnicima ruske naftne industrije.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Putin: Dogovoreno ograničenje proizvodnje nafte

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Mar.2016

MOSKVA- Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je danas da je u Rusiji dogovoreno zamrzavanje proizvodnje nafte ove godine na januarskom nivou...Putin je rekao da je s naftnim kompanijama dogovoreno da se proizvodnja nafte ove godine ne povećava..."Sastali smo se s upravama naših naftnih kompanija....

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.