Izvor: RTS, 17.Jun.2022, 23:45

Putin Dodiku: Razvijaćemo odnose sa onima koji to žele

Rusija ima određenih poteškoća u odnosima sa Bosnom i Hercegovinom, u vezi sa pristupom te države sankcijama, ali odnosi se nastavljaju i razvijaće se, rekao je večeras ruski predsednik Vladimir Putin nakon sastanka sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom.
U Sankt Peterburgu je održan sastanak srpskog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << člana Predsedništva BiH Milorada Dodika sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

"Zahvalan sam što ste došli na forum u Sankt Peterburgu, nadam se da vam je bio koristan i zanimljiv. Nažalost, u sadašnjim uslovima sa BiH imamo određenih poteškoća u vezi sa pristupom sankcijama, ali znamo vaš stav i mi to veoma cenimo", kazao je Putin, prenosi agencija RIA Novosti.
On je dodao da će se uprkos poteškoćama, odnosi razvijati.
"Posebno sa onima koji žele da održe te odnose. A koliko ja znam, vi ste jedan od tih ljudi", rekao je Putin.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin posle susreta sa Dodikom: "Naši odnosi će se razvijati"

Izvor: B92, 17.Jun.2022

Ruski predsednik Vladimir Putin sastao se večeras sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom...Rusija ima određenih poteškoća u odnosima sa Bosnom i Hercegovinom, u vezi sa pristupom te države sankcijama, ali odnosi se nastavljaju i razvijaće se, rekao je večeras Putin nakon sastanka...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.