Putin: Bez razgovora sa Trampom

Izvor: Danas, 11.Nov.2018, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Bez razgovora sa Trampom

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da nije razgovarao sa američkim predsednikom Donaldom Trampom u Parizu, na ceremoniji kojom je obeleženo 100 godina od završetka Prvog svetskog rata, ali je potvrdio da će se sastati na magrinama sastanka Grupe 20 na samitu u Argentini kasnije ovog meseca, prenosi AP. Članak Putin: Bez razgovora sa Trampom se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grabar Kitarović: Poseban pozdrav za Putina

Izvor: Danas, 11.Nov.2018

Predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je danas u Parizu, gde je prisustvovala ceremoniji obeležavanja 100 godina od završetka Prvog svetskog rata, kako bi svi trebalo da se suoče sa izazovima današnjice i da, zarad, zajedničke bezbednosti, sarađuju i rade zajedno. Članak Grabar Kitarović:...

Nastavak na Danas...

Veštačka inteligencija u borbi protiv smrtonosnih virusa

Izvor: Danas, 12.Nov.2018, 09:31

Tim ekologa Danijela Štrajkera sa britanskog univerziteta u Glazgovu nedavno je napravio poseban softver koji koristi genetičke informacije o virusima i koji može da predvidi u koje će se grupe životinja ovakvi opasni virusi najverovatnije naseliti. Članak Veštačka inteligencija u borbi protiv...

Nastavak na Danas...

Predrag Marković: Nije tačno da su Srbi izgubili 20. vek

Izvor: Danas, 12.Nov.2018

Gde je Srbija danas sto godina od završetka Prvog svetskog rata? Članak Predrag Marković: Nije tačno da su Srbi izgubili 20. vek se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.