Grabar Kitarović: Poseban pozdrav za Putina

Izvor: Danas, 11.Nov.2018, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grabar Kitarović: Poseban pozdrav za Putina

Predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je danas u Parizu, gde je prisustvovala ceremoniji obeležavanja 100 godina od završetka Prvog svetskog rata, kako bi svi trebalo da se suoče sa izazovima današnjice i da, zarad, zajedničke bezbednosti, sarađuju i rade zajedno. Članak Grabar Kitarović: Poseban pozdrav za Putina se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

KAKAV GAF! Jedna Kolindina fotografija iz Pariza hit je društvenim mrežma, ali ovog puta ne zahvaljući NJENOM BISERU (FOTO)

Izvor: Blic, 12.Nov.2018, 14:34

Veče uoči ceremonije obeležavanja 100. godina od završetka Prvog svetskog rata, francuski predsednik Emanuel Makron organizovao je večeru za uvažene zvanice u muzeju Orse u francuskoj prestonici. Možda bi ta večera prošla nezapaženo u regionu da jedna fotografija na kojoj je hrvatska predsednica...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.