Putin: Amandmani moraju dobiti zamah u pokrajinama

Izvor: B92, 09.Jul.2020, 19:27

Putin: Amandmani moraju dobiti zamah u pokrajinama

Odredbe izmenjenog ruskog Ustava moraju dobiti zamah u svakoj pokrajini, rekao je danas predsednik Vladimir Putin.

"Bitno je da norme osnovnog zakona dobiju zamah u svakom konstitutivnom entitetu Federacije, u svakom gradu i u svakom mestu", istakao je predsednik na onlajn sednici Nadzornog odbora Agencije za strateške inicijative, prenosi TAS S.

"Sve glavne tačke državne politike izgrađene su oko ljudi, a svi planovi usmereni su na stvaranje mogućnosti za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << očuvanje zdravlja, poštenog preživljavanja, obrazovanja i odgoja dece", rekao je Putin.

Prema rečima predsednika Rusije, u nadograđenom tekstu ruskog Ustava ogledaju se glavna, osnovna načela te politike.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Putin: Amandmani moraju dobiti zamah u svakoj pokrajini

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jul.2020

MOSKVA - Odredbe izmjenjenog ruskog Ustava moraju dobiti zamah u svakoj pokrajini, rekao je danas predsjednik Vladimir Putin.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.