Pristalice nominovale Putina za Nobelovu nagradu za mir

Izvor: Blic, 03.Okt.2013, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pristalice nominovale Putina za Nobelovu nagradu za mir

Predsednika Rusije Vladimira Putina nominovali su za Nobelovu nagradu za mir njegove pristalica okupljene u grupu Akademija spiritualnog jedinstva i saradnje među narodima.

Oni smatraju da bi Putin trebalo da sobije Nobela za mir zbog uloge koju je odigrao u sprečavanju vojne intervencije u Siriji.

Iz Rusija je došla inicijativa da se sirijska kriza reši mirnim putem i da Bašar al Asad prepusti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svoje hemijsko oružje međunarodnoj zajednici.

"Putin je ovu nagradu zaslužio puno više nego Barak Obama", izjavio je poslanik u ruskoj Dumi Josif Kobzon, jedan od ljudi koji su predsednika Rusije nominovali za Nobelovu nagradu, prenosi RT.

Robzon je rekao da je Obama dobio Nobelovu nagradu za mir iako se spremao za napad na Siriju i da je Amerika u njegovom mandatu vodila ratove u Iraku i Avganistanu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.