Premijer potvrdio: Putin na proslavi godišnjice oslobođenja Beograda

Izvor: Politika, 28.Sep.2014, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer potvrdio: Putin na proslavi godišnjice oslobođenja Beograda

TEKIJA – Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će svi koji su želeli da vide i dočekaju predsednika Rusije Vladimira Putina uskoro u Beogradu imati priliku za to.

„Zna se da veoma brzo dolazi predsednik Rusije Vladimir Putin u Srbiju. Mislim da će Kancelarija predsednika Putina to objaviti u utorak u 10 sati”, rekao je Vučić novinarima.

On je dodao da je već poznat datum >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << njegovog dolaska.

„Pripremamo se za dolazak Putina i dolazak i mnogih drugih zvaničnika. To će biti i pre onog vremena koje je bilo najavljeno”, rekao je Vučić.

„Oni koji su želeli da vide i dočekaju Putina imaće uskoro priliku za to, pošto mislim da će biti na skupu posvećenom godišnjici oslobođenja Beograda”, rekao je premijer Srbije.

Tanjug

objavljeno: 28/09/2014

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Putin na proslavi godinjice oslobođenja Beograda

Izvor: 24sata, 28.Sep.2014

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će svi koji su želeli da vide i dočekaju predsednika Rusije Vladimira Putina uskoro u Beogradu imati priliku za to...- Zna se da veoma brzo dolazi predsednik Rusije Vladimir Putin u Srbiju. Mislim da će Kancelarija predsednika Putina to objaviti...

Nastavak na 24sata...

Vučić: Putin uskoro dolazi u Srbiju

Izvor: Kurir, 28.Sep.2014

Zna se da veoma brzo dolazi predsednik Rusije Vladimir Putin u Srbiju. Mislim da će Kancelarija predsednika Putina to objaviti u utorak u 10 sati, rekao je Vučić..TEKIJA - Premijer Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je danas u Tekiji da će ruski predsednik Vladimir Putin uskoro doći u Beograd i...

Nastavak na Kurir...

Dačić sa Lavrovom

Izvor: RTS, 28.Sep.2014

Sergej Lavrov je potvrdio da će predsednik Vladimir Putin doći u Beograd povodom obeležavanja 70-godišnjice od oslobođenja Beograda, rekao je ministar Ivica Dačić posle susreta sa ruskim kolegom...Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić i šef ruske diplomatije...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.