Pompeo: Putin prijetnja demokratijama širom svijeta

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Feb.2019, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pompeo: Putin prijetnja demokratijama širom svijeta

Američki državni sekretar Mike Pompeo, koji je na turneji po Centralnoj Evropi upozorio je u utorak da ruski predsjednik Vladimir Putin predstavlja prijetnju po demokratije širom svijeta. Pompeo je u Bratislavi, prijestonici Slovačke govorio o američkim naporrima da zaustave širenje uticaja Kine i Rusije na region. "Namjera Vladimira Putina je da podriva demokratije širom svijeta, da ne bude zabune. Moramo biti veoma iskreni oko toga", rekao je Pompeo studentima novinarstva...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

"PUTIN JE PRETNJA PO DEMOKRATIJU" Državni sekretar SAD govorom u Slovačkoj UDARIO NA RUSIJU

Izvor: Blic, 13.Feb.2019, 01:18

Predsednik Rusije Vladimir Putin predstavlja pretnju po demokratske zemlje širom planete - rekao je državni sekretar SAD.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.