Pesma Blueberry hill u izvođenju Putina hit u ruskim klubovima

Izvor: Blic, 30.Jun.2011, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pesma "Blueberry hill" u izvođenju Putina hit u ruskim klubovima

MOSKVA - Jedna od najpopularnijih pesama u ruskim diskotekama je remiks verzija pesme "Blueberry hill" Fetsa Domina koju je ruski premijer Vladimir Putin pevao na jednom dobrotvornom koncertu 2010. godine, izjavio je danas ruski di-džej Smeš.

Andrej Čirman, poznatiji kao DJ Smeš, napravio je remiks verziju Putinovog izvođenja pesme koja je postala hit u ruskim diskotekama i noćnim klubovima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
- Napravio sam remiks za jedan dan. Za mene je to bilo kao neka šala, ali je sada pesma veoma popularna i pušta se u svim diskotekama. Svako ko zna originalnu pesmu se smeje - dodao je Smeš.

Putin je u decembru prošle godine pevao na engleskom "Blueberry hill", koja je prvi put snimljena 1940. godine i koju su kasnije izvodili razni umetnici. Putin je tada pevao na koncertu u Sankt Peterburgu na kojem su pevale i Šeron Stoun i Monika Beluči.

Di-džej Smeš, čiji je najpoznatiji hit "Moscow Never Sleeps", rekao je da pesma nema nikakve veze s politikom i ruskim predsedničkim izborima 2012. godine.

- Pesma nema veze s tim. Putinu nije potrebna popularnost, jer ga svi znaju - dodao je poznati ruski di-džej.

Povezane vesti: Vladimir Putin svirao i pevao na dobrotvornom koncertu
Pogledaj vesti o: Moskva,   Dzej

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin: Predstoji prljava kampanja

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jun.2011

MOSKVA - Ruski premijer Vladimir Putin izjavio je danas da u Rusiji predstoji prljava kampanja uoči predsjedničkih izbora sljedeće godine, ali nije rekao da li će se kandidovati.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Rusija ukinula embargo na izvoz žitarica

Izvor: Capital.ba, 01.Jul.2011, 14:33

MOSKVA, Rusija je danas ukinula embargo na izvoz žitarica, koji je bio uveden prošlog ljeta, objavili su ruski mediji. Ruski premijer Vladimir Putin objavio je krajem maja da će Rusija 1. jula ukinuti embargo, proglašen 15. avgusta 2010. zbog nezapamćene suše koja je uništila urod. Cilj je bio...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.