Peskov potvrdio: Putin u Srbiji u januaru

Izvor: RTS, 25.Dec.2018, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peskov potvrdio: Putin u Srbiji u januaru

Poseta predsednika Rusije Vladimira Putina Srbiji biće realizovana u januaru 2019. godine, rekao je u Moskvi portparol Kremlja Dmitrij Peskov.
"Poseta predsednika Vladimira Putina Srbiji se priprema i planirana je za januar", rekao je Peskov novinarima, prenosi Tas.

Ruska agencija podseća da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pre nekoliko dana rekao da očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Putina 17. januara.
Dvojica predsednika prethodno su se sastala 2. oktobra u Moskvi.
Tas prenosi i pisanje srpskih medija da se tokom Putinove posete očekuje potpisivanje skoro 20 sporazuma, a da će u centru pažnje biti saradnja na projektima iz oblasti energetike, infrastrukture i inovacija.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Moskva

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Peskov potvrdio: Putin u Srbiji u januaru

Izvor: Vesti-online.com, 25.Dec.2018

"Poseta predsednika Rusije Vladimira Putina Srbiji biće realizovana u januaru 2019. godine", rekao je danas u Moskvi portparol Kremlja Dmitrij Peskov...- Poseta predsednika Srbiji se priprema i planirana je za januar - rekao je Peskov novinarima, prenosi Tass...Ruska agencija podseća da je predsednik...

Nastavak na Vesti-online.com...

Kremlj: Očekuje se da Putin u januaru posjeti Srbiju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Dec.2018

Ruski predsjednik Vladimir Putin kako se očekuje će u januaru 2019 godine posjetiti Srbiju, potvrdio je u utorak portparol Kremlja Dmitri Peskov. "Pripreme za predsjednikovu posetu Srbiji su u toku. Poseta je planirana za januar", rekao je Peskov, a prenosi  TASS. TASS prenosi da je predsjednik...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Šteta od zločina počinjenih u Rusiji oko 7 milijardi evra

Izvor: B92, 25.Dec.2018

Moskva -- Šteta od svih zločina počinjenih na teritoriji Rusije od početka ove godine iznosi gotovo 500 milijardi rubalja što je sedam milijardi dolara...To je izjavio portparol kancelarije ruskog tužilaštva Aleksander Kurenoj, a prenosi TAS..."Ukupna finansijska šteta od svih zločina počinjenih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.