Peskov potvrdio: Putin u Srbiji u januaru

Izvor: Vesti-online.com, 25.Dec.2018, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peskov potvrdio: Putin u Srbiji u januaru

"Poseta predsednika Rusije Vladimira Putina Srbiji biće realizovana u januaru 2019. godine", rekao je danas u Moskvi portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

- Poseta predsednika Srbiji se priprema i planirana je za januar - rekao je Peskov novinarima, prenosi Tass.

Ruska agencija podseća da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pre nekoliko dana rekao da očekuje Putina 17. januara. Dvojica predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prethodno su se sastala 2. oktobra u Moskvi.

Tass prenosi i pisanje srpskih medija da se tokom Putinove posete očekuje potpisivanje skoro 20 sporazuma, a da će u centru pažnje biti saradnja na projektima iz oblasti energetike, infrastrukture i inovacija.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kremlj potvrdio, Putin dolazi u januaru u Srbiju

Izvor: B92, 25.Dec.2018

Poseta predsednika Rusije Vladimira Putina Srbiji biće realizovana u januaru 2019. godine, rekao je u Moskvi portparol Kremlja Dmitrij Peskov..."Poseta predsednika Srbiji se priprema i planirana je za januar", rekao je Peskov novinarima, prenosi Tas...Ruska agencija podseća da je predsednik Srbije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.