PUTIN POBESNEO! Predsednik Rusije se hitno oglasio povodom situacije u Nagorno-Karabahu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2020, 21:57

PUTIN POBESNEO! Predsednik Rusije se hitno oglasio povodom situacije u Nagorno-Karabahu

Predsednik Rusije Vladimir Putin istakao je u telefonskom razgovoru sa jermenskim premijerom Nikolom Pašinjanom značaj hitnog prekida borbenih dejstava u Nagornom-Karabahu.

- Vladimir Putin je ponovo istakao neophodnost hitnog prekida borbenih dejstava - saopštio je Kremlj.

Inicijativa za telefonski razgovor došla je sa jermenske strane.

- Razmotrena je situacija u vezi sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oružanim sukobom u zoni Nagorno-Karabaha koji je eskalirao i dobio širi karakter i koji donosi velike gubitke obema stranama, a među njima i civilnom stanovništvu - navodi se u saopštenju.

Ovo je treći telefonski razgovor predsednika Rusije i jermenskog premijera od početka eskalacije.

Sve informacije o dešavanjima u Karabahu možete pratiti OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin pozvao na neposredni prekid vatre u Nagarno-Karabahu

Izvor: Beta, 05.Okt.2020

Predsednik Rusije Vladimir Putin pozvao je danas na posredni prekid vatre u oblasti Nagorno-Karabah tokom telefonskog razgovora sa premijerom Jermenije Nikolom Pašinijanom."Vladimir Putin je ponovo insistirao na neophodnosti neposredne obustave borbenih operacija", saopštio je Kremlj.U Nagorno-Karabahu...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.