PUTIN ODLIKOVAO DODIKA ORDENOM ALEKSANDRA NEVSKOG! Evo na čemu su mu Rusi posebno zahvalni (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 16:46

PUTIN ODLIKOVAO DODIKA ORDENOM ALEKSANDRA NEVSKOG! Evo na čemu su mu Rusi posebno zahvalni (VIDEO)

Potvrda dobrih odnosa dva lidera.

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin uručio je danas u Kazanju Orden Aleksandra Nevskog predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku.

Dodik je odlikovan za veliki doprinos razvijanju saradnje Rusije i BiH i jačanju partnerstva sa Republikom Srpskom.

- Za veliki doprinos razvoju saradnje Rusije i BiH, jačanju partnerstva sa Republikom Srpskom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odlikovati ordenom Aleksandra Nevskog Milorada Dodika – predsjednika Republike Srpske - navodi se u ukazu koji je ranije potpisao ruski šef države.

Podsećamo, Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik i predsednik Rusije Vladimir Putin sastali su se u Kazanju.

Sastanku su prisustvovali i portparol Kremlja Dmitri Peskov, šef Predstavništva Republike Srpske u Moskvi Duško Perović i ministar za visoko obrazovanje i naučnotehnološki razvoj Republike Željko Budimir.

Putin je Dodiku zahvalio na prijateljskoj poziciji Republike Srpske te je istakao da mu je drago što se više puta sastao sa Dodikom.

Dodik je, sa druge strane, izrazio zahvalnost na prijateljskoj poziciji Rusije. Upoznao je Putina sa pritiscima zapada na Republiku Srpsku. Mnogo znači što Putin razumije situaciju, dodao je Dodik.

Izvor: Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte kako je Dodik proslavio dodjelu ordena koji mu je uručio Putin (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Feb.2024

Milorad Dodik, preredsjednik Republike Srpske proslavio je dobijanje Ordena Aleksandra Nevskog, od ruskog predsjednika Vladimira Putina.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.