PUTIN KAO DŽEMS BOND!

Izvor: Kurir, 14.Jul.2011, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUTIN KAO DŽEMS BOND!

MOSKVA - U centru Moskve osvanuli su plakati na kojima je ruski premijer Vladimir Putin prikazan kao Džems Bond!

Reč je o reklamnoj kampanji za rusku kompjutersku igricu "X-kvest" u kojoj pobednik na poklon dobija "ajped", objavljeno je na sajtu lista Izvestija.

Organizatori akcije su saopštili da u prvi mah nisu ni pomišljali da lik premijera upotrebe u reklamne svrhe.

Konkurs za idejno rešenje reklamne kampanje počeo je pre dve nedelje i za to vreme stigli su raznorazni predlozi, ali su organizatori akcije na kraju odlučili da će Putinov lik ipak biti pravi pogodak.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Putin kao Džems Bond!

Izvor: Glas javnosti, 15.Jul.2011, 07:12

MOSKVA - U centru Moskve osvanuli su plakati na kojima je ruski premijer Vladimir Putin prikazan kao Džems Bond!..Reč je o reklamnoj kampanji za rusku kompjutersku igricu "X-kvest" u kojoj pobednik na poklon dobija "ajped", objavljeno je na sajtu lista Izvestija...Organizatori akcije su saopštili...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.