PUTIN IZDAO HITNO NAREĐENJE: Savezna država Rusije i Belorusije biće NESALOMIVA, naloženo potpisivanje novog sporazuma

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2023, 20:47

PUTIN IZDAO HITNO NAREĐENJE: Savezna država Rusije i Belorusije biće NESALOMIVA, naloženo potpisivanje novog sporazuma

Objavljene su fotografije najnovijih vojnih akcija združenih snaga

Ruski predsednik Vladimir Putin naložio je potpisivanje sporazuma sa Minskom o otvaranju centara za zajedničku borbenu obuku vojnika oružanih snaga Rusije i Belorusije.

- Usvojiti predlog Vlade Rusije o potpisivanju sporazuma između Rusije i Belorusije o osnivanju centara za zajedničku borbenu obuku vojnika Oružanih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snaga Rusije i Belorusije. Naložiti Ministarstvu odbrane Rusije da uz učešće Ministarstva inostranih poslova Rusije obavi pregovore sa beloruskom stranom i da nakon postizanja dogovora potpiše pomenuti sporazum - navodi se u dokumentu objavljenom na portalu pravnih informacija.

Inače, u Belorusiji su počele taktičke letačke vežbe Savezne države Rusije i Belorusije. Osnovni cilj vojnih vežbi je povećanje operativne kompatibilnosti u zajedničkom izvršavanju borbenih zadataka. Fotografije manevara avijacije objavilo je Ministarstvo odbrane Belorusije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.