PUTIN I BAJDEN RAZGOVARALI O LUKAŠENKU: Beloruski predsednik optužio CIA i FBI da su kovali plan da ga ubiju

Izvor: Kurir, 19.Apr.2021, 13:29

PUTIN I BAJDEN RAZGOVARALI O LUKAŠENKU: Beloruski predsednik optužio CIA i FBI da su kovali plan da ga ubiju

Ruski i američki predsednici Vladimir Putin i Džozef Bajden razgovarali su telefonom o pokušaju atentata na beloruskog predsednika Aleksandra Lukašenka, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   CIA,   FBI

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin i Bajden razgovarali o navodnom atentatu na Lukašenka

Izvor: Blic, 19.Apr.2021

Ruski i američki predsednici Vladimir Putin i Džo Bajden razgovarali su telefonom o navodnom neuspelom atentatu na beloruskog predsednika Aleksandra Lukašenka, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Nastavak na Blic...

Bela kuća: Vašington i Moskva nastavljaju razgovore o samitu Bajden-Putin

Izvor: Beta, 19.Apr.2021

Savetnici Džozefa Bajdena i Vladimira Putina razgovarali su danas o mogućnostima organizovanja prvog samita američkog i ruskog predsednika i nastaviće te razgovore, saopštila je Bela kuića.Američki predsednik predložio je prošle nedelje ruskom kolegi u telefonskom razgovoru da se sretnu ovog...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.