Ovako Vladimir Putin počinje dan

Izvor: Mondo, 03.Jul.2017, 06:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako Vladimir Putin počinje dan

Vladimir Putin je noćna ptica, a njegov jutarnji trening mogao bi da nas postidi sve jer bi retko ko mogao da mu parira.

Foto: Petar Stojanović - MONDO

Ruski predsednik jedna je od najmoćnijih ličnosti današnjice, i kao takav veoma je interesantan medijima, koji su uspeli da saznaju šta Vladimir Putin radi kada ustane iz kreveta.

Sada predsednik, a nekada agent KGB-a ne voli da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ustaje rano. Novinar američkog "Njuzvika" Ben Džuda proveo je tri godine istraživajući o životu ruskog predsednika i tada je došao do ovih podataka.

Kada se probudi, a ustaje prilično kasno, Putin obično doručkuje oko podneva. "Njuzvik" izveštava da najčešće jede omlet ili ovsenu kašu, uz prepeličja jaja i sir. Uz doručak pije i sok od repe i rena.

Voće i povrće koje jede ruski predsednik nabavljaju se sa imanja patrijarha Kirila.

Posle toga, Putin pije kafu, a zatim odlazi na plivanje i pliva, verovali ili ne – dva sata, a zatim prelazi na dizanje tegova.

"Njuzvik" piše da ruski predsednik voli da bude sam ujutru i da mu je najbliži prijatelj crni labrador Koni koji strpljivo čeka pored bazena dok on završi plivanje.

Kada završi svoje jutarnje rutine i treninge, rano je podne. Tada Putin započinje svoje predsedničke obaveze…

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.