Oglasio se Kremlj o pokušaju ubistva Putina

Izvor: B92, 27.Apr.2023, 15:52

Oglasio se Kremlj o pokušaju ubistva Putina

Kremlj nije upoznat sa medijskim izveštajima da su ukrajinski obaveštajci navodno planirali ubistvo Vladimira Putina koristeći bespilotne letelice.

To je novinarima danas rekao portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

"Ne, nismo upoznati sa ovim informacijama. Trenutno ima mnogo sličnih izmišljotina u stilu žute štampe. To ne znači da treba da ih ispitujemo", rekao je zvaničnik Kremlja, prenosi Tas.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Ranije je nemački magazin "Bild" izvestio da su ukrajinske obaveštajne službe spremale atentat na ruskog lidera pomoću dronova kamikaza.

"Bild" tvrdi da je 23. aprila iz Ukrajine lansiran moderni ukrajinski dron tipa UJ-22, sa dometom od 800 km, ali da se potom srušio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Peskov: Ukrajinski pokušaj ubistva Putina dronom - izmišljotina žute štampe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2023

Kremlj nije upoznat sa medijskim izveštajima da su ukrajinski obaveštajci navodno planirali ubistvo ruskog predsednika Vladimira Putina koristeći bespilotne letelice, rekao je danas novinarima portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.