ONI NISU DOBRODOŠLI Putin otkrio koga Rusija sigurno neće primiti iz Avganistana

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2021, 14:49

"ONI NISU DOBRODOŠLI" Putin otkrio koga Rusija sigurno neće primiti iz Avganistana

Ruski predsednik je izneo i određene kritike na račun Zapada

Rusija ne bi smela da pusti militante iz Avganistana koji su prerušeni u izbeglice da ulaze na teritoriju Rusije, izjavio je danas predsednik Vladimir Putin.

Putin je kritikovao ideju nekih zapadnih zemalja da pošalju izbeglice iz Avganistana u susedne zemlje Centralne Azije, dok se obrađuju njihove vize za Sjedinjene Američke Države i Evropu.

- Oni misle da ih mogu poslati bez >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << viza našim komšijama u Centralnoazijske države, ali odbijaju da ih prime u svoje zemlje bez vize. Kakav ponižavajući pristup rešavanju ovog pitanja - rekao je Putin na sastanku sa članovima stranke Jedinstvena Rusija, prenosi agencija Tas s.

Ruski predsednik je kazao da daju sve od sebe da spreče da Sirija postane žarište terorizma i izrazio zahvalnost stranci Jedinstvene Rusije i svim strankama u parlamentu koje donose odluke o nacionalnoj bezbednosti.

Više vesti o dešavanjima u Avganistanu možete pročitati OVDE.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Vize

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin: Prerušeni militanti iz Avganistana nisu dobrodošli

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Avg.2021

Rusija ne bi smela da pusti militante iz Avganistana koji su prerušeni u izbeglice da ulaze na teritoriju Rusije, izjavio je danas predsednik Vladimir Putin...Putin je kritikovao ideju nekih zapadnih zemalja da pošalju izbeglice iz Avganistana u susedne zemlje Centralne Azije, dok se obrađuju njihove...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.