ON JE CAR! Da li znate kako Tramp privatno govori o Putinu? Isplivale osetljive informacije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2020, 21:45

ON JE CAR! Da li znate kako Tramp privatno govori o Putinu? Isplivale osetljive informacije!

Bivši advokat američkog predsednika Donalda Trampa tvrdi da je Tramp za ruskog predsednika Vladimira Putina govorio da je car i diktator, kao i da je najbogatiji na svetu. Portparol Kremlja Dmitrij Peskov kaže da je u pitanju lažna vest.

Majkl Koen u knjizi  "Izdajnik": Istinita priča Majkla Koena, bivšeg ličnog advokata predsednika Donalda Trampa koja je danas ugledala svetlost dana, piše, tvrdeći da su to Trampove reči:

- Putin nije predsednik Rusije. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << On je vladar. On je diktator. On je car. On može da radi šta hoće. Biće lider do kraja života.

On navodi da mu je američki predsednik pokazivao fotografiju u novinskom članku na kojoj je predstavljeno 25 tankera, od kojih je 20 išlo u jednom pravcu a pet u drugom. "Ovih pet je za Putina", govorio je Tramp, prema rečima Keona.

Tramp je smatrao, prema Koenu, Putina za najbogatijeg čoveka u svetu, tvrdeći da ruski predsednik kontroliše 25 odsto ruske privrede, uključujući velike kompanije kao što je "Gasprom".

Naveo je i da je Tramp govorio da ruski predsednik koristi oligarhe kako bi investirao svoja sredstva.

- Sve to što oni rade - investiraju Putinov novac. Postoji banka u Švajcarskoj koja ima samo jednog klijenta... To znam sigurno. Putin poseduje više od bilion dolara - navodno je rekao Tramp.

Advokat kaže i da je tokom predizborne kampanje počeo da misli kako Tramp "potajno želi istu takvu vlast kakvu ima Putin".

Na pitanje da li veruje da je Tramp mogao da govori o Putinu na taj način i kako u Kremlju komentarišu to da Putin navodno poseduje toliki novac, Peskov je kratko odgovorio:

- Još jedna lažna vest uz pomoć koje autor želi da obezbedi popularnost za svoju knjigu.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.