Nikolić telefonom zvao Putina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Dec.2012, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić telefonom zvao Putina

NOVI SAD -

Danas je na inicijativu srpske strane održan telefonski razgovor između predsednika RF Vladimira Putina i predsednika Srbije Tomislava Nikolića, prenosi internet stranica lista "Ruska reč".

Večernje novosti saznaju da je Nikolić razgovarao sa Putinom o unapređenju saradnje dve države i o mogućnosti da šef ruske države uskoro poseti Beograd.

Prema informacijama tog lista, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dvojica lidera su, u nešto dužem razgovoru, pored obostranih čestitki za nastupajuće praznike, razmotrili i mogućnosti unapređenja odnosa dveju prijateljskih država.

Nikolić je, prenose Novosti, još jednom izrazio želju da predsednik najveće zemlje sveta dođe u Srbiju kada svečano budu otvoreni radovi na trasi gasovoda "Južni tok".

Sagovornici su se složili i da bi u narednim mesecima Beograd i Moskva trebalo da potpišu ugovor o strateškom partnerstvu, pošto je taj dokument skoro završen.

Na kraju razgovora, Putin se našem predsedniku obratio toplim rečima: "Predsedniče, ljubim vaš narod i vas", prenose Novosti.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Nova godina

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.