Neke zemlje pokušavaju da izazovu probleme Rusiji, ali neće uspeti — Putin

Izvor: Vostok.rs, 08.Jul.2023, 12:53

Neke zemlje pokušavaju da izazovu probleme Rusiji, ali neće uspeti — Putin

Rusija će se snositi sa poteškoćama koje joj određene zemlje pokušavaju da stvore, izjavio je u petak ruski predsednik Vladimir Putin.
„Danas ćemo se fokusirati na mere koje preduzimamo i koje moramo da preduzmemo da bismo rešili teškoće koje pojedine zemlje stvaraju Rusiji. One do sada nisu uspele da urade ništa razumno u pogledu ostvarivanja ciljeva koje su postavile u vezi Rusije. Uveren sam da nikada neće uspeti“, izjavio je Putin na sastanku sa stalnim članovima Saveta bezbednosti Rusije. Predsednik je istakao da „treba da budemo svesni šta se dešava”. „Dakle, hajde da razgovaramo o svim ovim pitanjima“, dodao je Putin, nakon čega je zamolio ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova da održi govor.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.