Ne postoje planovi za put predsednika Putina u Njujork na Generalnu skupštinu UN-a

Izvor: Vostok.rs, 17.Jul.2020, 09:34

Ne postoje planovi za put predsednika Putina u Njujork na Generalnu skupštinu UN-a

Portparol predsednika Vladimira Putina, Dmitrij Peskov je izjavio da ne postoje planovi za put ruskog predsednika Vladimira Putina u Njujork na Generalnu skupštinu Ujedinjenih nacija i sastanak sa američkim predsednikom Donaldom Trampom. „Koliko shvatam, to nisu zvanične izjave, već neka novinska razmišljanja. Za putovanje u Njujork ne postoje nikakvi suštinski planovi i, shodno tome, za sastanak sa Trampom“, odgovorio je Peskov na pitanje novinara kakav je stav Kremlja prema informacijama da bi Tramp želeo da se sastane sa Putinom na Generalnoj skupštini UN u Njujorku, da li je predsednik dobio poziv od Trampa i da li planira da putuje tamo. U sredu je britanski list „Tajms“ pozivajući se na neimenovane izvore javio da američki predsednik Donald Tramp želi da se sastane sa predsednikom Putinom pre američkih izbora.

Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Peskov: Prema svim sankcijama protiv ruskih državljana i pravnih lica imamo izuzetno negativan stav

Izvor: Vostok.rs, 17.Jul.2020

Kremlj ima negativan stav prema bilo kakvim sankcijama protiv ruskih državljana i pravnih lica, izjavio je portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov povodom američkih restrikcija protiv kompanija ruskog biznismena Evgenija Prigožina.. „Prema svim sankcijama protiv ruskih državljana i pravnih...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.