Na čelu mu piše: I bog se slaže da je Putin najmoćniji

Izvor: Vesti-online.com, 14.Apr.2015, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na čelu mu piše: I bog se slaže da je Putin najmoćniji

Ruskom predsedniku Vladimiru Putinu ukazao se krst na čelu! Tačnije, reč je o senci krsta, ali fotografi koji su prisustvovali litturgiji brže-bolje su ovekovečili ovaj fenomen, pa je ubrzo počela da kruži šala da se i bog slaže da je Putin najmoćniji čovek na svetu.

Naime, predsednik Rusije prisutvovao je uskršnjoj liturgiji koju je služio patrijarh moskovski i cele Rusije Kril.

Tokom liturgije na licu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Vladimira Putina ukazala se senka krsta što je naišlo na oduševljenje fotoreportera.

Mnogi su se našalili da se bog definitivno slaže da je Putin najuticajniji čovek na planeti.

Inače, centralnoj proslavi prisustvovali su i premijer Dmitrij Medvedev, ali i gradonačelnik Moskve Serger Sobjanjin, a događaj su prenosile državne televizije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.