Na Ramzana Kadirova pripreman atentat

Izvor: Vostok.rs, 06.Mar.2012, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Ramzana Kadirova pripreman atentat

06.03.2012. -

Ruski građani, koji su bili zatočeni u Ukrajini zbog sumnje da su planirali ubistvo premijera Vladimira Putina, takođe su imali nameru i da organizuju ubijstvo šefa Čečenije, Ramzana Kadirova. Ukrajinski list "Danas", pozivajući se na izvor iz ministarstva pravde, rekao je da je atentat na Kadirova bio planiran za 30. jul 2011, u Odesi. Kadirov je planiranu, zvaničnu posetu Odesi iznenada odlozio bez objašnjenja. Zvanična potvrda pokušaja atentata na Kadirova nije prijavljena.

Izvor: Golos Rossii, foto: Golos Rossii
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Putin: sva kršenja izbora treba da budu identifikovana

Izvor: Vostok.rs, 06.Mar.2012

06.03.2012. -..Ruski premijer Vladimir Putin, koji je pobedio na predsedničkim izborima, računa na detaljnu proveru svih izveštaja o povredama tokom predizborne kampanje. "Povrede su postojale i, naravno, neophodno ih je sve identifikovati." - Rekao je premijer. Istovremeno, Vladimir Putin je rekao...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.