Izvor: Blic, 07.Jul.2023, 15:01

"NEĆE USPETI" Putin: Neke zemlje pokušavaju da stvore probleme Rusiji

Rusija će se nositi sa problemima koje određene zemlje pokušavaju da joj naprave, izjavio je danas predsednik Rusije Vladimir Putin.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin: Zemlje koje stvaraju teškoće Rusiji nisu dostigle svoj cilj

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jul.2023

Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je na sjednici sa članovima Savjeta bezbjednosti Rusije da zemlje koje prave probleme Rusiji do sada ništa nisu uspjele da učine u vezi s tim i dodao da vjeruje da neće ni uspeti u tome.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Neke zemlje pokušavaju da izazovu probleme Rusiji, ali neće uspeti — Putin

Izvor: Vostok.rs, 08.Jul.2023, 12:53

Rusija će se snositi sa poteškoćama koje joj određene zemlje pokušavaju da stvore, izjavio je u petak ruski predsednik Vladimir Putin.. „Danas ćemo se fokusirati na mere koje preduzimamo i koje moramo da preduzmemo da bismo rešili teškoće koje pojedine zemlje stvaraju Rusiji. One do sada...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.