Izvor: Blic, 19.Avg.2019, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJVEĆE SVETSKE KRIZE KAO GLAVNA TEMA Putin stigao u Francusku, sledi sastanak sa Makronom na lokaciji na kojoj čelnici Moskve i Pariza NIKADA NISU RAZGOVARALI

Ruski predsednik Vladimir Putin doputovao je danas u Francusku, gde će sa francuskim kolegom Emanuelom Makronom razgovarati o najvećim svetskim krizama, uključujući situacije u Ukrajini, Iranu i Siriji i pokušati da poboljšaju odnose Moskve i EU.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Pariz,   Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PUTIN STIGAO U FRANCUSKU, NAŠAO SE SA MAKRONOM: Jedna tema biće im najvažnija, a evo i koja (FOTO, VIDEO)

Izvor: Kurir, 19.Avg.2019

Ruski predsednik Vladimir Putin doputovao je danas u Francusku, gde će sa francuskim kolegom Emanuelom Makronom razgovarati o najvećim svetskim krizama, uključujući situacije u Ukrajini, Iranu i Siriji, i pokušati da poboljšaju odnose Moskve i EU.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.