Miki Rurk nosi majicu sa likom Putina

Izvor: Radio 021, 11.Avg.2014, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miki Rurk nosi majicu sa likom Putina

Holivudska zvezda Miki Rurk iskazao je podršku Vladimiru Putinu obukavši majicu sa likom ruskog predsednika na jednom događaju u Moskvi.

"Dopada mi se ovaj tim", rekao je 61-godišnji Rurk pokazavši na svoju novu sivu majicu sa Putinovim likom.

Rurk je obukao majicu sa Putinom na otvaranju nove linije odeće u najstarijoj robnoj kući u Rusiji - GUM, koja se nalazi preko puta Kremlja i koja je pokrenula novu liniju inspirisanu Putinom. Rurk je u radnji skinuo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << svoju i obukao majicu sa Putinom uz komentar da će je nositi svuda.

Liniju su dizanirali Ana Jefremova i Ivan Jeršov kao deo projekta slavljenja najnovije ruske pobede poput Zimske olimpijade u Sočiju ili zauzimanja Krima, naveli su organizatori. Na majicama je Putinov lik sa naočarima za sunce ili šubarom sa vojnim oznakama. Majice se pakuju u stilizovane kartonske rolne sa natpisom "sve je dobro".

I pored zategnutih odnosa Putina i Zapada mnoge poznate svetske zvezde podržavaju ruskog predsednika. Muzičar i zvezda akcionih filmova Stiven Sigal u subotu je svirao na Krimu noseći zastavu proruskih snaga u Ukrajini, francuski glumac Žerar Depardje prijatelj je sa Putinom, a početkom godine je uzeo i rusko državljanstvo.

Odnosi Rusije i SAD na najnižoj su tački od Hladnog rata. Vašington optužuje Putina da je ilegalno pripojio Krim i da podržava proruske separatiste na istoku Ukrajine. Kod kuće, međutim, Putin uživa podršku od 87 odsto.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Moskva

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.