Medvedev svira harmoniku, Putin sa dairama

Izvor: Blic, 06.Jan.2010, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medvedev svira harmoniku, Putin sa dairama

Na ruskoj državnoj televiziji, posle dugotrajnog prekida, ponovo su se pojavile šaljive kritike na račun premijera Vladimira Putina i predsednika Dmitrija Medvedeva.

U novogodišnjoj emisiji serije „Muljt ličnosti”, što je parafraza za kult ličnosti, a u prevodu znači ličnosti iz crtaća Medvedev svira harmoniku na Crvenom trgu, a Putin ga prati sa dairama. Čisto tehnički gledano, nije previše >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << teško prikazati Putina u komičnom svetlu. Glava mu pomalo liči na sijalicu, a obrve su mu podignute kao da je do malopre čitao vaš dosije. Nije takođe teško imitirati hod premijera, pošto se kreće kao profesionalni bokser, a posao olakšava i činjenica da se Putin rado slika obnaženog grudnog koša. Ali otkako je sa programa skinuta emisija „Kukli” („Lutke”), elektronski mediji se trude da ne karikiraju najviše zvaničnike zemlje.

Emisija „Muljt ličnosti”, u kojoj animirani likovi Medvedeva i Putina igraju i pevaju pesmice o gasovodima i dugovima Ukrajine predstavljala je veliko iznenađenje. Štaviše, Medvedev i Putin će postati stalni junaci te satirične serije, saopštio je šef „Prvog programa” Konstantin Ernst. Po njegovim rečima, zajedljiviji humor odgovara zahtevima mlađe publike. Ernst je istakao da nije obavezan da se konsultuje sa Kremljom u vezi sa animiranim likovima Putina i Medvedeva.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.