Kremlj zapanjen zbog napada na Putina

Izvor: Press, 06.Nov.2014, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kremlj zapanjen zbog napada na Putina

Portparol ruskog predsednika Vladimira Putina, Dmitrij Peskov, rekao je danas da je Kremlj zaprepašćen zbog zapadne prakse napada na ličnost Putina.
“Pitanja u vezi sa sankcijama protiv Rusije sve češće se pretvaraju u verbalne napade na ličnost predsednika Putina i te činjenice ne mogu da ne izazovu zbunjenost”, rekao je Peskov >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << novinarima, prenela je agencija Tas s.

Odgovarajući na pitanje u vezi sa navodima SAD da je biznismen Genadij Timčenko učestvovao u pranju novca u Americi, Peskov je rekao da nema detaljne informacije o slučaju, ali da to vidi kao još jedan napad na Putina.

“Zapad to čini neprekidno. Mi ne možemo da izrazimo ništa osim zbunjenosti”, naveo je Peskov.



Timčenko je suosnivač trgovinske kuće Ganvor i navodno blizak prijatelj ruskog predsednika.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kremlj zapanjen napadima na Putina

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Nov.2014

Portparol ruskog predsednika Vladimira Putina, Dmitrij Peskov, rekao je danas da je Kremlj zaprepašćen zbog zapadne prakse napada na ličnost Putina..."Pitanja u vezi sa sankcijama protiv Rusije sve češće se pretvaraju u verbalne napade na ličnost predsednika Putina i te činjenice ne mogu da ne...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Timčenko: Istraga protiv mene je napad na Putina

Izvor: RTS, 07.Nov.2014, 14:49

Ruski milijarder i biznismen Genadij Timčenko rekao je da istraga koju su Sjedinjene Države pokrenule protiv njega i firme "Gunvor", predstavlja pokušaj napada na predsednika Rusije Vladimira Putina. ..Timčenko je u intervjuu za TV kanal Rusija 24 rekao da slične provokacije traju već nekoliko...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.