Kremlj odbacio optužbe SAD da kriši duh sporazuma o raketama

Izvor: RTS, 09.Mar.2017, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kremlj odbacio optužbe SAD da kriši duh sporazuma o raketama

Zvanični Kremlj odbacio je optužbe SAD da je prekršio duh i namere sporazuma o eliminaciji raketa srednjeg i kratkog dometa.
"Rusija je poštovala, poštuje i poštovaće sve međunarodne obaveze, uključujući one u okviru sporazuma o eliminaciji raketa srednjeg i kratkog dometa... Čak i kada to nije u potpunosti u njenom interesu", izajvio je portparol ruskog predsednika Vladimira Putina Dmitrij >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Peskov, prenosi Rojters.

Zamenik načelnika američkog združenog štaba general Pol Selva izjavio je da rusko raspoređivanje krstarećih raketa predstavlja kršenje "duha i namera" sporazuma o eliminaciji raketa srednjeg i kratkog dometa.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kremlj: Rusija će poštovati dogovor o raketama

Izvor: Vesti-online.com, 09.Mar.2017

"Rusija se zalaže za realizaciju svih svojih međunarodnih obaveza, uključujući sporazum o likvidaciji raketa srednjeg i malog dometa", saopštio je novinarima portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov...- Rusija je poštovala, poštuje i poštovaće sve međunarodne obaveze, uključujući one...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.