Izvor: Blic, 21.Feb.2024, 01:49

Karlson: Pratili su me pre razgovora sa Putinom, Boris Džonson mi traži milion dolara za intervju

Američki novinar Taker Karlson izjavio je danas da su ga američke obaveštajne agencije pratile pre intervjua sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"PRATILI SU ME, HTELI SU DA ME SABORITAJU" Karlson otkrio SVE DETALJE kontroverznog intervjua sa Putinom, pa izneo ŠOK tvrdnju: "Džonson mi traži MILION dolara"

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024

Novinar tvrdi da su hteli da ga ometaju..Američki novinar Taker Karlson izjavio je danas da su ga američke obaveštajne agencije pratile pre intervjua sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom...- Dobio sam poziv od reportera "Njujork tajmsa" koji je me je pitao kada ću intervjuisati Putina. On to...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.