PRATILI SU ME, HTELI SU DA ME SABORITAJU Karlson otkrio SVE DETALJE kontroverznog intervjua sa Putinom, pa izneo ŠOK tvrdnju: Džonson mi traži MILION dolara

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 09:08

"PRATILI SU ME, HTELI SU DA ME SABORITAJU" Karlson otkrio SVE DETALJE kontroverznog intervjua sa Putinom, pa izneo ŠOK tvrdnju: "Džonson mi traži MILION dolara"

Novinar tvrdi da su hteli da ga ometaju

Američki novinar Taker Karlson izjavio je danas da su ga američke obaveštajne agencije pratile pre intervjua sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.

- Dobio sam poziv od reportera "Njujork tajmsa" koji je me je pitao kada ću intervjuisati Putina. On to nije mogao da zna. Nikome nisam rekao. Očigledno je da su opet uradili isto. Dostavili su informaciju " >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Njujork tajmsu", u pokušaju da ometu intervju - rekao je Karlson u podkastu Glena Beka.

Dodao je da je nakon optužbi bivšeg britanskog premijera Borisa Džonsona da je "marioneta Kremlja", zatražio intervju sa njim, ali da mu je za to traženo milion dolara.

- Boris Džonson me naziva marionetom Kremlja ili tako nešto. Zato sam zatražio intervju sa Borisom Džonsonom. Konačno mi se javi jedan od njegovih savetnika i kaže da će razgovarati sa mnom, ali da će me to koštati milion dolara. On želi milion dolara - rekao je Karlson.

Izvor: Tanjug
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Šok saznanje: "Je**ni potres! Ljigaviji je od Putina"; I ima cenu? VIDEO

Izvor: B92, 21.Feb.2024

Američki novinar Taker Karlson rekao je da bi bivši britanski premijer Boris Džonson pristao na intervju samo ako bi dobio honorar od milion dolara.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.