Izvor: B92, 23.Jan.2008, 04:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karađorđevići kod Putina

Beograd, Moskva -- Aleksandar i Katarina Karađorđević bili su danas gosti na svečanom ručku u Kremlju kod ruskog predsednika Vladimira Putina.

Kako je saopštila kancelarija princa Aleksandra, na ručku kod Vladimira Putina bili su i patrijarh moskovski i cele Rusije Aleksij Drugi i ambasador Srbije u Rusiji Stanimir Vukićević. Prilikom susreta su razmenjena mišljenja o aktuelnim pitanjima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i istaknut značaj neraskidivih veza i saradnje srpskog i ruskog naroda, navodi se u saopštenju.

Princ Aleksandar i princeza Katarina će se danas sastati i sa gradonačelnikom Moskve Jurijem Lužkovim, a uveče će u njihovu čast biti organizovan prijem u Ambasadi Srbije u Moskvi.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.