KRVAVI ELIKSIR bio je najskuplji i najtraženiji lek na svetu, a sada ga koristi VLADIMIR PUTIN

Izvor: Večernje novosti, 14.Maj.2020, 20:12

"KRVAVI ELIKSIR" bio je najskuplji i najtraženiji lek na svetu, a sada ga koristi VLADIMIR PUTIN

Istraživanja savremenih ruskih naučnika potvrdila su efikasnost narodnog sredstva, koje je postalo veoma popularno među poznatim sportistima, kosmonautima i političarima Tokom mnogih vekova „krvavi eliksir“ od jelenskih rogova je bio jedan od najtraženijih i najskupocenijih lekova na svetu. Drevni Kinezi su tvrdili da ovaj balzam daruje životnu snagu, vraća mladost i povećava mušku potenciju. Pročitajte još:Verovalo se da Staljin nikada nije pio lekove, celog života >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << tražio je jednu BILjKU koju danas mnogi koristeIstraživanja savremenih ruskih naučnika potvrdila su efikasnost narodnog sredstva, koje je postalo veoma popularno među poznatim sportistima, kosmonautima i političarima. Veruje se da čak i predsednik Rusije Vladimir Putin koristi ozdravljujuće dejstvo ovog prirodnog leka.Celu vest možete pročitati na portalu Magazin Novosti
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO JE PUTINOV ČAROBNI NAPITAK: Recept za drevni Krvavi eliksir pronađen u kineskoj grobnici! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 15.Maj.2020, 07:49

Tokom mnogih vekova "krvavi eliksir" od jelenskih rogova je bio jedan od najtraženijih i najskupocenijih lekova na svetu. Drevni Kinezi su tvrdili da ovaj balzam daruje životnu snagu, vraća mladost i povećava mušku potenciju.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.