KREMLJ POJAČAO MERE BEZBEDNOSTI: Ko želi da se vidi sa Putinom moraće da prođe posebnu proceduru

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2021, 18:42

KREMLJ POJAČAO MERE BEZBEDNOSTI: Ko želi da se vidi sa Putinom moraće da prođe posebnu proceduru

Pooštrene bezbednosne mere oko ruskog predsednika

Kremlj nastavlja da preduzima posebne mere bezbednosti zbog pandemije korona virusa prilikom organizovanja sastanaka sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

- Lični sastanak s njim moguć je ili nakon perioda karantina ili nakon veoma temeljnog testiranja - rekao je Peskov novinarima, preneo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Tass.

Dodao je da posebne mere pre susreta licem u lice sa Putinom zavise od situacije i pojedinca.

- Dok su na poslu, neki ljudi mogu biti u kontaktu sa zaraženim osobama, neki od predsednikovih sagovornika možda su nedavno bolovali i tako dalje i tako dalje. Zbog toga se neki podvrgavaju veoma temeljnom testiranju, neki ostaju u karantinu više dana, neki manje dana - objasnio je portparol Kremlja.

Prema njegovim rečima, uzimajući u obzir da je situacija daleko od potpuno normalne, preduzimaju se posebne mere predostrožnosti vezane za šefa države.

- Istovremeno, ovo ne sprečava šefa države da intenzivira svoj radni raspored - primetio je Peskov objašnjavajući da je mislio na njegove sastanke i razgovore po regionima.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Peskov: Ruski regioni ne mogu i nikada neće biti predmet bilo kakvih transakcija

Izvor: Vostok.rs, 27.Jul.2021, 13:18

Ruski regioni ne mogu i nikada neće biti predmet bilo kakvih transakcija, rekao je Dmitrij Peskov, portparol ruskog predsednika, komentarišući reči profesora turskog univerziteta Maltepea Hasana Unala da se Moskva i Ankara mogu dogovoriti o statusu Krima ako Rusija prizna "Tursku Republiku Severni...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.