Peskov: Ruski regioni ne mogu i nikada neće biti predmet bilo kakvih transakcija

Izvor: Vostok.rs, 27.Jul.2021, 13:18

Peskov: Ruski regioni ne mogu i nikada neće biti predmet bilo kakvih transakcija

Ruski regioni ne mogu i nikada neće biti predmet bilo kakvih transakcija, rekao je Dmitrij Peskov, portparol ruskog predsednika, komentarišući reči profesora turskog univerziteta Maltepea Hasana Unala da se Moskva i Ankara mogu dogovoriti o statusu Krima ako Rusija prizna "Tursku Republiku Severni Kipar" kao nezavisnu državu. Portparol Kremlja odbacio je mogućnost takvih sporazuma. „Malo je verovatno da uvaženi profesor iz Turske može da personifikuje službeno gledište Ankare“, dodao je on.

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Moskva: Krim nikad neće biti predmet trgovine ni sa kim

Izvor: Blic, 27.Jul.2021

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov odbacio je danas mogućnost da Rusija prizna nezavisnost severnog Kipra u zamenu za to da Turska prizna Krim kao ruski regionom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.