KAKO OKONČATI IZRAELSKU AGRESIJU NA POJAS GAZE? Asad i Putin HITNO razovarali telefonom, da vide šta im je činiti

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2023, 14:15

KAKO OKONČATI "IZRAELSKU AGRESIJU" NA POJAS GAZE? Asad i Putin HITNO razovarali telefonom, da vide šta im je činiti

Izrael mora da prestane sa napadima na Gazu, smatraju lideri

Ruski i sirijski predsednici Vladimir Putin i Bašar al Asad, razgovarali su danas telefonom o načinima da se okonča izraelska agresija na Pojas Gaze i istakli potrebu hitne isporuke humanitarne pomoći u Gazu, saopšteno je danas iz kabineta sirijskog lidera.

Navedeno je da su njih dvojica ''ukazali na potrebu da se zaustavi izraelsko granatiranje Gaze i raseljavanje njenog stanovništva'', prenosi RIA.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Putin razgovarao sa pet bliskoistočnih lidera: Cilj bilo kakvih mirovnih pregovora da bude - primena formule "dve države"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Okt.2023

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon telefonskog razgovora sa Sirijskim kolegom Bašarom Asadom, razgovaraće danas o sukobu Izraela i Hamasa sa još četiri lidera zemalja Bliskog istoka, uključujući izraelskog premijera Benjamina Netanjahua, najavio je danas pomoćnik predsednika Rusije Jurij Ušakov.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.