JOŠ JEDNOM POKAZAO DA SE NIKOGA NE BOJI Putinova lokacija zaprepastila sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 14:22

JOŠ JEDNOM POKAZAO DA SE NIKOGA NE BOJI Putinova lokacija zaprepastila sve

Oglasio se zvanični Kremlj.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov saopštio je danas da se predsednik Rusije Vladimir Putin nalazi u svojoj kancelariji u Kremlju gde radi, javlja RIA.

Putin je ranije danas, komentarišući pobunu paravojne grupe "Vagner", rekao da je svako ko je podigao oružje protiv vojske izdajnik, dodavši da će preduzeti odlučne korake kako bi se stabilizovala situacija u Rostovu na Donu koja je trenutno teška, preneo je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Rojters.

On je od pripadnika "Vagnera" zatražio da obustave "kriminalne akcije".

Federalna služba bezbednosti Rusije pokrenula je u petak postupak protiv šefa privatne vojne kompanije "Vagner" Jevgenija Prigožina zbog navodne pobune, koji je pozvao ministra odbrane Rusije Sergeja Šojgua i načelnika Generalštaba generala Valerija Gerasimova da dođu u Rostov na Donu na sastanak sa njim, i zapretio da će, u suprotnom "krenuti na Moskvu".

Sve o oružanoj pobuni u Rusiji pročitajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Peskov saopštio gdje je Putin dok traje pobuna

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jun.2023

MOSKVA - Portparol Kremlja Dmitrij Peskov saopštio je danas da se predsjednik Rusije Vladimir Putin nalazi u svojoj kancelariji u Kremlju gdje radi, javlja RIA.

Nastavak na Nezavisne Novine...

"BUDNO PRATIMO SITUACIJU" Oglasila se britanska Vlada o pobuni u Rusiji, a premijer Sunak poslao poruku Kremlju i Prigožinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023

Sunak je odbio da komentariše da li je oružana pobuna u Rusiji dobra ili loša vest...Odbor za hitne slučajeve britanske Vlade, sastao se danas zbog najnovijih dešavanja u Rusiji, gde je došlo do pobune paravojne grupe Vagner...- Ministar spoljnih poslova Džejms Kleverli je predsedavao sastankom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.