Izvor: Blic, 15.Feb.2022, 12:58

"JEL OBJAVLJEN SAT KADA ĆE POČETI RAT?" Peskov: Putin se šali na račun moguće RUSKE INVAZIJE na Ukrajinu

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je danas da se predsednik Vladimir Putin ponekad čak i šali, pitajući da li je negde objavljeno tačno vreme u satima kada će početi rat, pošto je, kako je rekao, nemoguće razumeti informativno ludilo koje se dešava.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIJE LI OBJAVLJENO TAČNO VREME KADA ĆE RAT DA POČNE? Peskov: Putin se šali na račun moguće ruske invazije na Ukrajinu

Izvor: Kurir, 15.Feb.2022

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je danas da se predsednik Vladimir Putin ponekad šali, pitajući da li je negde objavljeno tačno vreme u satima kada će početi rat, pošto je, kako je rekao, nemoguće razumeti informativno ludilo koje se dešava.

Nastavak na Kurir...

Peskov: Predsednik Putin sa humorom tretira objave o datumu ruske „invazije“ na Ukrajinu

Izvor: Vostok.rs, 15.Feb.2022

Predsednik Vladimir Putin sa humorom tretira objave o datumu ruske „invazije“ na Ukrajinu, rekao je portparol predsednika, Dmitrij Peskov. "Ponekad se čak i šali, tražeći da zna da li je negde objavljeno tačno vreme u sat kada će početi rat“, rekao je portparol Kremlja. Prema njegovim...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.