Izmene u saobraćaju od četvrtka ujutru

Izvor: RTS, 16.Jan.2019, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmene u saobraćaju od četvrtka ujutru

Uoči posete predsednika Rusije Vladimira Putina, u Beogradu će delimično biti izmenjen režim saobraćaja u odnosu na to kako se bude kretala predsednička kolona.
Dragan Bogosavac iz policije kaže da se prve izmene u saobraćaju mogu očekivati već u toku večeti i tokom noći, to su izmene koje se odnose na parkiranje u zoni oko Hrama >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Svetog Save i malog broja ulica na Novom Beogradu.

Građani su dobili upozorenja da uklone svoja vozila, a oni koji to ne budu učinili, biće im vozila uklonjena.
Bogosavac je rekao da će prve izmene saobraćaja biti u četvrtak kasno prepodne, najpre od aerodroma "Nikole Tesle" i još nekim pozicijama.
"U tim periodima svi vidovi saobraćaja će biti zabranjeni", naveo je Bogosavac.
Kako je dodao, očekuje se veliki broj građana u široj zoni centra, pa će i tu biti izmena u saobraćaju, ali će građani biti blagovremeno obavešteni.
Građani će se od 14 do 16 okupljati kod Palate Albanija i tada bi trebalo da kolona krne ka Hramu, pa se u tom periodu očekuje da ć saobraćaj u tim dlovima grada biti obustavljen. Očekuje se da će saobraćaj otežavati i autobusi koji će biti parkirani u Bulevaru kralja Aleksandra i Takovskoj ulici.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.