Ipak održan kratak sastanak Putina i Trampa

Izvor: Mondo, 01.Dec.2018, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ipak održan kratak sastanak Putina i Trampa

Predsednici Rusije i SAD Vladimir Putin i Donald Tramp imali su juče kratak sastanak na marginama samita G20 u Argentini, prenosi Rojters izjavu savetnika Kremlja.

Foto: Tanjug/AP Photo/Pablo Martinez Monsivais

 Jurij Ušakov je takođe kazao da se on sastao sa Trampovim savetnikom za nacionalnu bezbednost Džonom Boltonom.

"Rusija i SAD su spremne da nastave kontakte", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Ušakov.

On je ipak dodao da "nije siguran kada bi mogao da bude održan novi sastanak Putina i Trampa".

Šef Bele kuće je danas na Twitteru objavio da pre odlaska sa samita G20 neće održati planiranu konferenciju za medije, navodeći kao razlog poštovanje prema porodici preminulog bivšeg američkog predsednika Džordža Buša Starijeg.

"Veoma sam se radovao održavanju pres konferencije neposredno pred odlazak iz Argentine zato što smo ostvarili sjajan uspeh u našem bavljenju raznim zemljama i njihovim liderima na G20. Ipak, iz po?tovanja prema porodici Buš i bivšem predsedniku Džordžu Bušu Starijem sačekaćemo održavanje pres konferencije posle sahrane", poručio je Tramp.

Prethodno su mediji javili da se predsednici Rusije i SAD nisu se ni pozdravili na samitu G20, nakon što je njihov planirani sastanak otkazan.

Ovako se Putin i Tramp ignorišu na samitu G20
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kratak susret ili "neformalni razgovor" Putina i Trampa

Izvor: RTS, 01.Dec.2018

Predsednici Rusije i SAD Vladimir Putin i Donald Tramp imali su juče kratak sastanak na marginama samita G20 u Argentini, prenosi "Rojters" izjavu neimenovanog savetnika Kremlja. Bela kuća navodi da je reč o "neformalnom razgovoru". ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.